CDs and DVDs
Tuomas Veturi 5: Tuomas-veturi vaikeuksissa
Tuomas-veturi on taas täällä uusine seikkailuineen!
Tuomas Veturi: Tuomas pelastaa päivän
Tuomas Veturi – Tuomas pelastaa päivän sisältää seitsemän jaksoa.
Nordic Tram & Train Saga 1962 (volume 1)
Kuvakertomuksia pohjoismaiden junista ja raitiovaunuista vuodelta 1962.
Levy 1: Volume one: featuring film and slides of Norway and Sweden.
Halko-Hv:n matkassa Parikkalasta Savonlinnaan
Lyhytelokuva Suomen viimeisestä Ten-Wheeler -tyyppisestä halkopolttoisesta pikajunaveturista arkiliikenteessä.
Schwartzkopffin Hv:llä Karjaalta Hankoon
Hv2 582, vuonna 1967. Lyhytelokuva Schwartzkopffin valmistaman vanhan pikajunaveturin viikonloppumatkoista Karjaalta Hankoon marraskuussa 1967. Mukana myös still-kuvia sekä Jukka Ahtiaisen upeita video-otoksia Hv1 555:stä museojunassa.
Wolsztyn
Wolsztyn DVD näyttää puolalaisten veturien Ok-1(P8), Ol-49 ja Pm-36 tositoimia nopeatempoisissa henkilöjunissa Puolan Wolsztynissä helmikuussa ja maaliskuussa 2007.
Pikku päkä - Hyvinkää-Karkkilan kapearaiteinen rautatie 1907-1967
Vuonna 1966 kuvattu dokumentti kertoo Karkkilan radan liikenteestä ja historiasta. Extrana kerrotaan veturin n:o 5 viennistä Forssaan, josta on myös alkuperäistä kuvamateriaalia.
Honkataipale - Honkataipaleen rata 1909-1976
Alkuperäistä materiaalia Honkataipaleen puutavarankuljetusradan toiminnasta.
Saksassa höyryää 175 vuotta
Saksan rautatiet täyttivät vuonna 2010 175 vuotta. Saksalaiset järjestivät tuolloin lukuisia hienoja höyryajeluita, joihin oli kerätty kalustoa ympäri Saksaa. Tässä videossa on koottuna juhlavuoden hienoimmat ja näyttävimmät ajot.
Saksassa höyryää III
Saksassa höyryää on hieno kokoelma saksalaisten höyryjunien tunnelmaa ja visuaalista elämystä. DVD esittää kapearaiteisten museoratojen menoa sekä suurempien höyryvetureiden voimaa ja vauhtia. Video on myös mielenkiintoinen katsaus rautatieharrastajan arkeen.
Kuvauspaikat / junat: Rasender Roland, Molli-Bahn, Muskauer Waldeisenbahn, Harzer Schmalspurbahnen, Döllnitzbahn, Lössnitzgrundbahn, Weisseritztalbahn, Zittauer Schamlspurbahn, Pressnitztalbahn, Drei Königs Dampf.
Ääniä Honkataipaleelta, Krauss 5206/1909
Honkataipaleen radan rakensi 1909 Halla-yhtiö, joka on nykyisin UPM-Kymmene. Radan raideleveys oli 1000 mm ja sitä käytettiin puutavaran siirtoon vesistöstä toiseen Saimaan puoleisesta Kuolimojärvestä Kallaveden Taipaleenlahteen. Linjan pituus oli noin 6 km. Levyllä kuultavat äänitykset on tehnyt pitkän linjan rautatieharrastaja Tapio (PTJ) Koskinen 1970. Veturi on nykyisin nähtävänä Jokioisten Museorautatiellä.
CD-stereo