Suosittu
Deeverin matkassa

Deeverin matkassa

Hinta (ei ALV)
€ 36,36
Kirjat alv (10%)
€ 3,64
Hinta (sis. ALV)
€ 40,00

Dv12-yleisveturit muodostavat suurimman rataverkollamme liikennöivän veturisarjan. Vanhimmat veturit ovat jo yli 50-vuotiaita ja niiden määrä on pikku hiljaa vähenemässä. Arttu Käyhkö päätti ikuistaa Dv12-vetureita vielä kun se on mahdollista. 

Valmistaja:
Kustantaja Laaksonen
SKU:
k-deeveri
ISBN:
978-952-5805-78

Tässä kirjassa kuljemme Suomen suurilukuisimman dieselveturimallin, Dv12:n, mukana useilla eri rataosuudella, joista osasta henkilöliikenne on vähenemässä ja osasta kokonaan loppumassa. Odotettavissa ovat siis ajat, jolloin Dv12-veturin  näkeminen tuppaa olemaan entistäkin harvinaisempaa herkkua- ainakin matkustajajunan vetäjänä.

Aikoinaan dieselverureiden tulo raiteille sysäsi höyryveturikaluston eläkkeelle. Sama kohtalo voi olla jossain vaiheessa edessä dieselvetureillakin, kunhan sähköistys laajenee nykyisestään. Hiljaisemmille rataosille sähköistystä ei tietenkään kannata rakentaa, jolloin vaihtoehdoksi jää joko jatkaa liikennettä dieselkalustolla, lopettaa liikenne näillä rataosilla tai kehitellä vaihtoehtoja diesel- ja sähköveturien rinnalle.

Tekijät

Tekijä
Arttu Käyhkö

Tekniset tiedot

Koko
Lähes 200 värivalokuvaa, sidottu koviin kansiin, 152 sivua.
Vain sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita.
 
Powered by Phoca Cart

Uutta

Uusia tuotteita Museorautatien kaupassa. Klikkaa kuvaa tarkempaa tarkastelua varten!

Resiina 2024, No 1

Hinta
€ 6,50

Resiina 2023, No 4

Hinta
€ 5,00
Junamatkan lahjakortti

Junamatkan lahjakortti

Hinta
€ 20,00