Rautatiemaisemia Suomesta - Railway Landscape in Finland

Rautatiemaisemia Suomesta - Railway Landscape in Finland

Hinta (ei ALV)
€ 36,36
Kirjat alv (10%)
€ 3,64
Hinta (sis. ALV)
€ 40,00

Rautatiemaisemia Suomesta on suomen- ja englanninkielinen kuva- ja tietokirja (koko/size 297 x 210 mm, 210 sivua/pages, 282 kuvaa/pictures.) All texts are also in english! Kirjassa esitellään Suomessa liikkuvaa kalustoa tietolaatikoin niin rautateiltä kuin raitioteiltä ja metrostakin. Kirjassa käydään luvuittain mm. rautatien historiaa Suomessa, vuodenaikojen vaihtelut, rautatieasemien historiaa ja näkymiä niin kaupunkiraiteille, ratapihoille kuin luonnonkauniisiin maisemiin. Museojunat ja kansainvälinen liikenne ovat saaneet omat lukunsa, samoin sillat ja tunnelit sekä monet muutkin rautateiden yksityiskohdat.

Valmistaja:
Matkamedia Pyrhönen
SKU:
k-rautatiemais
ISBN:
978-952-69222-2-5

Kirjan takakannen esittelyteksti: Suomi on monien ulottuvuuksien maa. Se on yöttömän yön ja kaamoksen maa. Se on kaupunkeja ja asumatonta erämaata, järviä ja metsää. Kesän lämpö ja talven kylmyys, kevään kukat ja syksyn värit tuovat luonnon kauneuden esiin. Rautatie on kuljetusinstituutio tämän kaiken keskellä. Tavaraa ja ihmisiä kuljetetaan kaiken aikaa. Henkilöliikenteessä on nykyaikainen kalusto, samoin tavaraliikenne on uudistunut. Venäläisiä vetureita on mahdollista nähdä itäisillä raja-asemilla, ruotsalaisia vetureita Torniossa, kansainvälisiä junia ajetaan Pietariin ja Moskovaan. Tämä kirja johdattelee sinut suomalaisen rautatiekulttuurin äärelle niin kaupunkeihin kuin erämaihin. Kesäpäivien lisäksi kirja kuljettaa sinut niin halki pakkasten kuin läpi yön hämärien tuntien. Erilaisin teemoin Kimmo Pyrhönen johdattaa lukijan hahmottamaan viime vuosikymmenten rataverkkoa ja sillä liikkuvaa kalustoa. Kuvat ovat hänen ottamiaan tai hänen kokoelmastaan.

Finland is a land of many contrasts. It is the land of midnight sun and Polar darkness. It has areas of population and vast uninhabited wilderness of lake and forest. Warm summer, freezing winter, spring flowers and autumn colours all bring forth the glory of nature.

Amidst all this a railway transport institution conveys goods and passengers all the time. The passenger services have modern rolling stock, the freight transport has been optimized. Russian locomotives can be seen at eastern frontier stations and Swedish ones at Tornio, while international trains serve St Petersburg and Moscow.

This book will transport you into the Finnish railway scene – both in town and wilderness. You will be taken into summer days, deep frost, and night, dawn and daybreak. Using various themes, Kimmo Pyrhönen introduces the reader to the railway network and its motive power of the last decades. All pictures are his own photography or in his collection.

Tuotteen tiedot

Julkaisuvuosi
2022

Tekijät

Kirjoittaja
Kimmo Pyrhönen
Kustantaja
Matkamedia Pyrhönen

Tekniset tiedot

Koko
Vaaka 300X215 mm, 212 sivua
Vain sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat arvostella tuotteita.
 
Powered by Phoca Cart

Uutta

Uusia tuotteita Museorautatien kaupassa. Klikkaa kuvaa tarkempaa tarkastelua varten!

Resiina 2024, No 1

Hinta
€ 6,50

Resiina 2023, No 4

Hinta
€ 5,00
Junamatkan lahjakortti

Junamatkan lahjakortti

Hinta
€ 20,00