Uusi
Resiina 2021, No 3

• Matti Mäntyvaara: Pääkirjoitus
  • Markku Nummelin: Suomen eteläisimmät saariradat
  • Jape Ruotsalainen: Pirkanmaan pelastuslaitoksen varautuminen Tampereen ratikka-aikaan
  • Timo-Pekka Lange, Jonne Seppänen: Leveäraiteisten höyryvetureiden käyttä Suomessa 2020
  • Hannu Matikka: Museoviraston vuodelle 2021 myöntämät raideliikenteen avustukset
  • Luettua
  • Postiosasto
  • Tapahtumakalenteri
  • MRY-palsta
  • Tasoristeys-palsta

Resiinan artikkelit käsittelevät rautateiden historiaa siinä missä nykypäivääkin. Vakiopalstoina Resiinassa ovat Tapahtumia- ja Tasoristeys-palsta. Tapahtumia-palstalla on lueteltu tulevia rautatieaiheisia tapahtumia Suomessa. Tähän kuuluvat eri rautatieseurojen kokoontumiset, rautatiematkat, tutustumiset rautatiekohteisiin ja museorautateiden aikataulut.

Tasoristeys-palsta on Suomen rautateiden sähkeuutispalsta. Siinä kerrotaan mahdollisimman kattavasti Suomen rautatie-elämän uutiset, tapahtumat ja löydöt. Tasoristeys-palsta on rautatieharrastajan ehdoton tiedon lähde. Palstalla on myös ulkomaiden tärkeimpiä uutisia.