Suosittu

• Pääkirjoitus
  • Antti Roivainen - Hankopaanan ensimmäisiä vuosikymmeniä
  • Juri Iljin: Katsaus Alaskan vetureihin - Alaska Railroad 100 vuotta
  • Sanna Nikander: Kansallisesti merkittävän rautatiekaluston tiedot kaikkien saataville
  • Ilkka Hovi: Tutkimustietoa - Jokioisten-Forssan rautatien Henschel-veturin nro 4 yksityiskohtia
  • Tapahtumakalenteri
  • MRY-palsta
  • SRHS-palsta
  • Postiosasto
  • Tasoristeys-palsta

Resiinan artikkelit käsittelevät rautateiden historiaa siinä missä nykypäivääkin. Vakiopalstoina Resiinassa ovat Tapahtumia- ja Tasoristeys-palsta. Tapahtumia-palstalla on lueteltu tulevia rautatieaiheisia tapahtumia Suomessa. Tähän kuuluvat eri rautatieseurojen kokoontumiset, rautatiematkat, tutustumiset rautatiekohteisiin ja museorautateiden aikataulut.

Tasoristeys-palsta on Suomen rautateiden sähkeuutispalsta. Siinä kerrotaan mahdollisimman kattavasti Suomen rautatie-elämän uutiset, tapahtumat ja löydöt. Tasoristeys-palsta on rautatieharrastajan ehdoton tiedon lähde. Palstalla on myös ulkomaiden tärkeimpiä uutisia.